Underbar träning !

Idag va det en jätte bra träning, han va ganska lugn och väldigt sammarbets villig och detta måste vara för att jag longerade honom igår .
Han va mycket lätt i longeringen idag ville inte dra någon ting utan höll sig på sin volt, han tog även galoppen mycket bra i vänster varv och galopperade flera varv väldigt lugnt.
Efter att jag longerat honom så red jag honom en stund Patricia fick hålla i longer linan när jag skulle trava, det var väldigt mörkt så det som vi filmade på ridningen är helt kål mörkt så ingen ide att visa tyvärr, och därför ville jag inte trava utan lina heller men sen när jag skrittade av honom gjord jag det utan att Patricia höll i longerlinan.

Videos från dagen:
http://www.youtube.com/watch?v=1L2mgCzF4g8

// Susann

SKIT VÄDER !!!

Idag regnade och blåste det så förfärligt mycket. Men lilla Rasmus behöver ju sin träning för att vi ska kunna komma vidare i projektet så jag longerade honom i ca 30min. Han är då mycket pigg och vill inte sammarbeta så han fick sköta sitt egna lilla race idag medans jag stod och huttrade. Träningen gick inge vidare men han fick i alla fall motioneras så vi får hoppas på att han vill sammarbeta i morgon i stället.
Både jag och Patricia va dygn sura ända in till huden när vi skulle hem…

Video från dagen:
http://www.youtube.com/watch?v=bgJcGmsKMsI&feature=youtu.be

// Susann



Ingen träning

Idag kom vi så sent till stallet. Jag och Patricia skulle i väg så vi kom till stallet och fixade i ordning hans mat och mockade och åkte sedan hem. Hade buss resan varit bättre så hade vi kunnat träna honom idag.

// Susann

Grimma och longerlina

Idag var inte Rasmus så jätte sammarbets villig för han var så pigg så det fick bli en kort träning idag, longerade med grimma och longer lina som föra veckan. Det gick så där men han fick springa av sig ordentligt och sen avslutade jag träningen när han ville sammarbeta.

Videos från dagen:
http://www.youtube.com/watch?v=QRgutAy3-nE
http://www.youtube.com/watch?v=TRB8DbP3Oig

/Susann

Snabbis träning !

Idag blev de en kort träning på grund av att både jag och Susann skulle iväg.

Vi longerade Rasmus med grimma och longeringslina, ingen sadel och inget träns.
Vi har inte kunnat aktivera Rasmus så mycket denna vecka eftersom de har varit storm och han har vaccinerats samt raspat tänderna.
Han var väldigt väldigt pigg idag och hade ingen lust att arbeta eller lyssna alls ! Så de blev mer en "springa av sig" dag.
Han lyssnade lite grann vid slutet då han hade tröttat ut sig lite.

Men alla dagar kan inte vara bra :)

// Patricia

RSS 2.0